Beauty

Είσαι ξανθιά; Ο Ioannis Fourlias σου δίνει tips για να φροντίσεις τα μαλλιά σου το καλοκαίρι!

Είναι γνωστό πως το ξανθό είναι το χρώμα που απαιτεί την πιο πολλή φροντίδα για να παραμένει αψεγάδιαστο και φωτεινό!

Ειδικά το καλοκαίρι τα ξανθά μαλλιά ταλαιπωρούνται ακόμα περισσότερο από τον ήλιο και το θαλασσινό νερό.

Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που χάνουν τη λάμψη τους ή αποκτούν αυτό το κίτρινο-χρυσό χρώμα που όλες μισούμε και θέλουμε να αποφύγουμε.

Όμως εμείς είμαστε εδώ! Μιλήσαμε με τον κορυφαίο κομμωτή Ιωάννη Φούρλια  και μας δίνει τα καλύτερα Tips για να φροντίσεις τα όμορφα ξανθά μαλλιά, το καλοκαίρι πριν φύγεις για τις διακοπές σου, και να τα προστατέψεις από τις προκλήσεις του καλοκαιριού!

1.Πάντα να χρησιμοποιείς το κατάλληλο σαμπουάν!

Προτίμησε να αγοράσεις ένα επαγγελματικό προϊόν και συμβουλεύσου τον κομμωτή σου που ξέρει πολύ καλά την ποιότητα των μαλλιών σου! Το κατάλληλο προϊόν πρέπει να φυλακίζει το ξανθό χρώμα και να το διατηρεί ζωντανό εξουδετερώνοντας το χρυσό!

2. Μην ξεχνάς να ενυδατώνεις συχνά τα μαλλιά σου!

Η ενυδάτωση των μαλλιών είναι το ίδιο σημαντική με του προσώπου και του σώματός σου! Μην τα αμελείς είναι ζωντανός οργανισμός!

3.Όπως στο σώμα και στο πρόσωπο βάλε και στα μαλλιά αντηλιακό!

Θα πρέπει οπωσδήποτε να προμηθευτείς ένα αντηλιακό μαλλιών το οποίο θα ανανεώνεις συχνά ώστε να τα προστατεύσεις από τον καυτό ήλιο. Δεν φαντάζεσαι πόσο καλό τους κάνεις και θα σε ευγνωμονούν το χειμώνα που θα είναι υγιεί και ζωντανά!

4.Όσο μπορείς απόφυγε το νερό της θάλασσας με το αλάτι και της πισίνας με το χλώριο

Το θαλασσινό νερό και το χλώριο της πισίνας είναι δύο ακόμα εχθροί του ξανθού ! Να μαζεύεις τα μαλλιά σου μια ψηλή κοτσίδα και να αποφεύγεις να βρέξεις το κεφάλι σου. Δύσκολη θυσία αλλά πρέπει να την κάνεις για τα όμορφα ξανθά μαλλιά σου! Και γιατί όχι για ένα σκουφάκι θαλάσσης.

Τα κομμωτήρια Ioannis Hair and Beauty Team σας εύχονται Καλό καλοκαίρι!

Θα τον βρείτε Κολωνάκι και Χαλάνδρι

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *