Woman in style

Αυτά είναι τα trends των παπουτσιών για το 2021 που θα λατρέψεις!

Ας είμαστε ειλικρινείς. Μπορεί ο τελευταίος χρόνος να μας βρήκε φορώντας το αγαπημένο μας ζευγάρι παντόφλες αλλά η ανάγκη μας να οργανώσουμε τη ντουλάπα μας και να την αναβαθμίσουμε με όποιο τρόπο ποτέ δε φάνταζε τόσο έντονη όσο τώρα, είτε μιλάμε για μια άνετη φόρμα είτε για ένα βραδινό φόρεμα. Και ακόμη και εάν δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε με την ίδια συχνότητα, δυστυχώς ή ευτυχώς για όσους οι δουλειές και το καθημερινό τρέξιμο δεν έχουν σταματήσει το μόνο σίγουρο είναι η ανάγκη για ένα όμορφο και βολικό παπούτσι.

Για την αναβάθμιση αυτή ο χώρος της μόδας για ακόμα μια φορά ανέλαβε δράση, φροντίζοντας ώστε να περπατάμε με άνεση αλλά και φυσικά με στυλ!

Βρήκαμε λοιπόν για εσένα τις μοναδικές τάσεις του 2021 σε παπούτσια που σου υπόσχομαι ότι θα αγαπήσεις και σύντομα θα προσθέσεις στη συλλογή σου.

Chunky Loafers

Εάν χρειαστεί να επενδύσεις σε ένα και μόνο παπούτσι τότε ναι, είναι ακριβώς αυτό. Είτε τα φορέσεις στο γραφείο, είτε σε μια σύντομη βόλτα για καφέ τα συγκεκριμένα παπούτσια δεν πρόκειται ποτέ να σε προδώσουν και να σε εγκαταλείψουν.

Τσόκαρα

Μπορεί να τα μισείς, μπορεί να τα αγαπάς. Όποια και εάν είναι η απάντησή σου, τα τσόκαρα επέστρεψαν με μια νοσταλγία ΄70ς προσθέτοντας μια ρέτρο – vintage πινελιά στο κάθε σου look. Εσύ θα τα δοκιμάσεις;

Μπαλαρίνες

Εάν το όνειρό σου ήταν να γίνεις μπαλαρία ή πριγκίπισσα, η μόδα φρόντισε ώστε να σε φέρει λίγο πιο κοντά σε αυτό. Με μπαρέτα ή χωρίς, δερμάτινες είτε υφασμάτινες πλέον μπορείς να βρεις την ιδανική για εσένα και το αγαπημένο σου φόρεμα.

Πλατφόρμες Mary Jane

Δυστυχώς τα αγαπημένα μας ψηλά παπούτσια έμειναν μέσα στα κουτιά τους την περασμένη χρονιά, με κάποιες από εμάς να έχουμε σχεδόν ξεχάσει να περπατάμε πάνω σε αυτά. Ωστόσο, ένας λόγος για να επιστρέψουμε είναι το νέο αυτό trend, με σταθερά και χοντροκομμένα τακούνια. Η μπαρέτα κρατά το πόδι, ενώ τα τακούνια με όγκο μας προσφέρουν σταθερότητα και ισορροπία.

Chelsea Boots

Λίγο έμεινε για το τέλος του χειμώνα, μα εάν θέλουμε να είμαστε αμερόληπτοι και ακριβείς το βροχερό κλίμα παραμένει και όπως και να το κάνουμε ένα κλειστό παπούτσι είναι πολύ πιο βολικό και ασφαλές από κάποιο πέδιλο. Οι συγκεκριμένες μπότες ήδη από την προηγούμενη σεζόν κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στην καρδιά μας, κάνοντας την εμφάνισή τους την τωρινή σεζόν σε μία ψηλότερη εκδοχή τους.

Σανδάλια και Πέδιλα

Τέλος, για εσένα που ανυπομονείς για το καλοκαίρι και τα ανοιχτά παπούτσια και θέλεις μια ιδιαίτερη προσθήκη στη συλλογή σου οι σχεδιαστές φρόντισαν να τολμήσουν τη φετινή σεζόν και να μην αφήσουν καμιά μας παραπονεμένη. Διχαλωτά, με αλυσίδες ή straps, με τακούνι και μη, τα φετινά σχέδια ήρθαν για να εντυπωσιάσουν και να μας κάνουν να ονειρευόμαστε την πρώτη μας επίσημη έξοδο.