Beauty

Tranoulis Parfume: Τι να προσέξεις όταν διαλέγεις αρώματα για το καλοκαίρι

Tranoulis Parfume: Τι να προσέξεις όταν διαλέγεις αρώματα για το καλοκαίρι. Καλοκαίρι! Η αλμύρα, η θάλασσα, ο ήλιος, οι διακοπές, η άμμος! Ένα συνονθύλευμα οσμών!

Ανεβαίνει αισθητά η θερμοκρασία και επιβάλλει αρωματικές επιλογές περισσότερο δροσερών και fresh αρωμάτων αφού ένα βαρύ άρωμα μπορεί πραγματικά να σε “πνίξει”. Προτίμησε φρουτώδη και ελαφριά λουλουδένια αρώματα που κάνουν την εποχή αυτή να φαντάζει ιδανική!

Ένα πικάντικο και βαρύ άρωμα σίγουρα δεν είναι η καλύτερη επιλογή όταν έχει 40 βαθμούς Κελσίου. Ένα άρωμα όμως που θα ισορροπεί τις πικάντικες με τις φρουτώδεις νότες, θα μπορούσε να φορεθεί άνετα. Κάποιες από τις νότες που δουλεύουν καλά το καλοκαίρι είναι: το λεμόνι, το πορτοκάλι, το ρόδι, η γαρδένια, το περγαμόντο, το lime, το μανταρίνι, το γιασεμί, η καρύδα, το γκρέιπφρουτ, η βανίλια, το πράσινο τσάι, η μέντα.

Επίσης, ένας άλλος παράγοντας στον οποίο πρέπει να δώσεις βάρος, είναι η σύνθεση του αρώματος.  Σίγουρα ένα πιο ισχυρό άρωμα όπως τα eau de parfum ή τα pure αρώματα είναι σίγουρα καλύτερες επιλογές αν θέλεις περισσότερη διάρκεια και προβολή.

Τα αρώματα Tranoulis Parfume θα τα βρείτε:

  • Ερμού 64, Μοναστηράκι
  • Λεωφόρος Ηρακλείου 250, Νέα Ιωνία
  • Ερμού 36, Σύνταγμα
    Και φυσικά στο eshop: www.tranoulis-perfumes.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μητέρα Καρολάιν: “Οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια πρέπει να αφήσουν την οικογένεια ήσυχη”