ΘΕΑΤΡΟ-CINEMA-TV

Δείτε την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε μία σπάνια συνέντευξη και φωτογραφίση

Δείτε την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε μία σπάνια συνέντευξη και φωτογραφίση

Miss Pepsi του Πιερέτ Μπρίνο

Ένα πολύ σπάνιο βίντεο ανέβασε ο Θοδωρής Ρακιτζής και η Έλενα Σωτηροπούλου έχτες στο κανάλι τους στο UTUBE και αμέσως οι φανατικοί θαυμαστές της Αλίκης έσπευσαν να το παρακολουθήσουν.

Η Αλίκη το 1992 θέλησε να κάνει πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη ανεβάζοντας την Μις Πέπσι. Επέιτα ακολούθησε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Την μετάφραση έκανε ο Παύλος Μάτεσης και την σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Κώστας Αρζόγλου.

Πήραν μέρος: Αλίκη Βουγιουκλάκη(Πέπσι), Δάνης Κατρανίδης, Άντζελα Γκερέκου, Θέμης Πάνου, Περικλής Αλμπάνης και Κώστας Αρζόγλου τον οποίο ανικατέστησε ο Δάνης Κατρανίδης.

Δείτε παρακάτω την Αλίκη να ποζάρει να παίζει και να χορεύει με τον φακό. Δείτε τον επαγγελματισμό της και το πάθος για την δουλειά της.

Η επιλογή της Αλίκης να υπηρετήσει έως το τέλος της καριέρας της την εικόνα που την καθιέρωσε στο μεγάλο κοινό και να μην δοκιμαστεί έντονα σε ρόλους του “μεγάλου”, κλασικού ρεπερτορίου, ήταν ο κύριος λόγος που αμφισβητήθηκε από το πιο επιλεκτικό και απαιτητικό κοινό, με ακραίες ενίοτε αντιδράσεις, όπως την ισοπεδωτική κριτική για το ανέβασμα της Αντιγόνης στην Επίδαυρο. Διάφοροι κριτικοί είχαν επιφυλάξεις, κυρίως λόγω της ταύτισής της με τους στερεότυπους ρόλους που εισήγαγε και όχι με το ταλέντο ή τον επαγγελματισμό της τα οποία παραδέχονταν.

Στην εκπομπή/ντοκιμαντέρ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, «Μεγάλοι Έλληνες» (που βασίστηκε στην αντίστοιχη παραγωγή του αγγλικού τηλεοπτικού σταθμού BBC) και που προβλήθηκε το 2009, η Αλίκη Βουγιουκλάκη συμπεριλήφθηκε στη λίστα των “Μεγάλων Ελλήνων” μετά από ψηφοφορία, καταλαμβάνοντας την 88η θέση.

Δείτε ακόμη:

Αφιέρωμα : ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ – Τα δύσκολα χρόνια πριν την καταξίωση!

Η μαγική δίαιτα που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Αλίκη του καλοκαιριού (Φωτογραφίες και δηλώσεις της αξέχαστης σταρ)

Γενέθλια για την Έλλη Κοκκίνου! Δεν φαντάζεσαι πόσο χρονών έγινε