CELEBRI-TEASE

Δείτε την Μέριλιν Μονρόε χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Δείτε την Μέριλιν Μονρόε χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Μία σπάνια φωτογραφία της, στη δημοσιότητα…

Δείτε το απόλυτο σύμβολο της γυναικείας ομορφιάς, την Μέριλιν Μονρόε, σε μία σπάνια λήψη χωρίς… ίχνος make up.

Από την εικόνα είναι φανερό, πως η Marilyn, εκτός των άλλων, δεν είχε ανάγκη από ιδιαίτερο μακιγιάζ, καθώς διέθετε φυσική ομορφιά…

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και σύμβολο του σεξ στη δεκαετία του 1950, ποζάρει στο φακό, χωρίς μακιγιάζ. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ακόμα και τότε, ελάχιστοι είχαν απαθανατίσει την diva, Marilyn, χωρίς μακιγιάζ στο πρόσωπό της.

Η ίδια ακόμα και μέσα στον ιδιωτικό της χώρο κυκλοφορούσε με έντονο μακιγιάζ στο πρόσωπό της, το οποίο τόνιζε τα χαρακτηριστικά της.

Η Νόρμα Τζιν Μόρτενσον ήταν το όνομα με το οποίο τη δήλωσε η μητέρα της στο ληξιαρχείο από το όνομα ενός περιστασιακού συντρόφου της, ο οποίος είχε σκοτωθεί σε δυστύχημα. Νόθο παιδί της Γκλάντυς Περλ Μπαίηκερ και άγνωστου πατέρα, πέρασε άσχημη παιδική ηλικία.

Η μητέρα της νοσηλεύτηκε αρκετές φορές σε ψυχιατρικά ιδρύματα, ενώ η ίδια φιλοξενήθηκε ως ψυχοπαίδι σε διάφορες οικογένειες. Εννέα ετών μπήκε σε ορφανοτροφείο, στα έντεκά της έμενε σε μια φίλη της μητέρας της και σε ηλικία δεκαέξι ετών εγκατέλειψε το σχολείο για να παντρευτεί έναν νεαρό εργάτη.

Κατά την περίοδο του πολέμου εργάστηκε σε εργοστάσιο κατασκευής αλεξιπτώτων. Σε ηλικία είκοσι ετών ήταν ήδη παντρεμένη και διαζευγμένη. Αλλά ήταν μία πολύ όμορφη νεαρή γυναίκα με αισθησιακό σώμα που εξέπεμπε έντονο ερωτισμό. Πρώτος ο φωτογράφος του στρατού Ντ. Κόνοβερ ανακάλυψε αυτή τη σχεδόν μυστικιστική, σαγηνευτική σχέση που είχε με τον φακό, την έκανε από καστανή ξανθιά και της άνοιξε το δρόμο για την 20th Century Fox. Τα πρώτα χρόνια δεν ήταν ρόδινα, καθώς ξεκίνησε ως μοντέλο – κομπάρσος.

Οι πρώτες της επιτυχίες ως ηθοποιού ήρθαν το 1950 με τις ταινίες Η Ζούγκλα της Ασφάλτου του Τζον Χιούστον και Όλα για την Εύα με τη Μπέτι Ντέιβις. Την ίδια περίοδο προκλήθηκε σκάνδαλο όταν και γνωστοποιήθηκε ότι παλιότερα είχε ποζάρει γυμνή για το περιοδικό «Playboy».

Διαβάστε επίσης:

Τρελά ευτυχισμένος ο Άκης Πετρετζίκης στις διακοπές με την σύντροφο του – Το μήνυμα στο γιο του

Γιώργος Τζαβέλλας [1916-1976] Ο πρώτος «μεγάλος» σκηνοθέτης

Λίντα Άλμα: «ΑΓΑΠΗ μου πως θα μπορέσω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου, χωρίς εσένα»

Όταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αποχαιρέτησε την Αλίκη Βουγιουκλάκη [Aφιέρωμα & Video]

Τζένη Καρέζη: Η αξέχαστη σταρ μέσα απο φωτογραφίες και δικά της λόγια