ΘΕΑΤΡΟ-CINEMA-TVΣήριαλ

Σασμός- spoiler: Η Άσπα εκδικείται τον θάνατο του Άγγελου

Σασμός- spoiler: Η Άσπα εκδικείται τον θάνατο του Άγγελου. Η Άσπα θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη για την άνανδρη δολοφονία του Άγγελου στο φινάλε της πρώτης σεζόν του «Σασμού».

Μία ευκαιρία έψαχνε η Άσπα στον «Σασμό» να φτιάξει ξανά τη ζωή της μετά από την καταστροφή που ήταν ο πρώτος γάμος της. Αυτή την ευκαιρία νόμισε πως την βρήκε στο πρόσωπο του Άγγελου. Η προσωπική τραγωδία του τους έφερε πιο κοντά και ο γλυκός και μειλίχιος χαρακτήρας του, σε πλήρη αντίθεση με τον χαρακτήρα του Κώστα, την γοήτευσε.

Όμως ο Άγγελος, από τον θάνατο του Πετρή και μετά, εμφάνισε ένα άλλο πρόσωπο. Η συσσωρευμένη πικρία του και το πάθος του να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες τον τύφλωσαν κι έτσι παρέμεινε ασυγκίνητος στις εκκλήσεις της Άσπας (Βέρα Μακρομαρίδου) να φύγουν από το χωριό και να αναζητήσουν την τύχη του στον Άγιο Νικόλαο όπου οι ευκαιρίες για δουλειά είναι περισσότερες.

Τελικά, ανήμερα του γάμου του Μαθιού, του ανθρώπου που συγκέντρωσε τα πυρά του Άγγελου όλο το προηγούμενος διάστημα, ο Άγγελος βρέθηκε νεκρός, σε λίμνη αίματος, στο σπίτι του από τον Μανόλη και την Άσπα. Δίπλα στο άψυχο σώμα του η αστυνομία εντόπισε τα κλειδιά του Μαθιού, με συνέπεια ο Φραγκιαδάκης να συλλάβει ως ύποπτο για τον φόνο τον γιο της Καλλιόπης λίγη ώρα πριν περάσει την «κουλούρα» με την αγαπημένη του Βασιλική.

Η τελευταία σκηνή του πρώτου κύκλου της σειράς δεν διευκρινίζει τον ακριβή λόγο της σύλληψης του Μαθιού. Αν δηλαδή είναι για τον φόνο του Στεφανή ή του Άγγελου. Όμως, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Φραγκιαδάκης συνέλαβε τον Μαθιό για τον φόνο του Άγγελου.

Η είδηση αναζωπυρώνει την πανάρχαια έχθρα ανάμεσα στις οικογένειες Βρουλάκη και Σταματάκη και ο κίνδυνος αντίποινων ρίχνει τη σκιά του στο χωριό. Ακόμα και η Μαρίνα που παρέδωσε μαθήματα ψυχραιμίας στην δίκη του Αστέρη δεν μπορεί να πιστέψει ότι άλλος ένας Βρουλάκης έπεσε νεκρός από χέρι Σταματάκη.

Μόνο η Άσπα δεν πείθεται για την ενοχή του Μαθιού. Από προσωπική πείρα γνωρίζει έως που μπορεί να φτάσει ο Κώστας και είναι αποφασισμένη να τον δει να πληρώνει για τον φόνο του γιατρού.

Με τη βοήθειά της η αστυνομία θα φτάσει τελικά στα ίχνη του Κώστα, ο οποίος θα δικαστεί και θα καταδικαστεί για το έγκλημά του και ο Μαθιός θα επιστρέψει σπίτι του.

Όσο για την Άσπα; Αν αληθεύουν οι φήμες πως στην θέση του Γεράσιμου επιστρέφει ο Μύρωνας (Δημήτρης Μαμιός), του οποίου ο έρωτας για την «καντινιέρισσα» ήταν κάτι παραπάνω από φανερός, τότε μπορούμε να ελπίζουμε ότι η ξαδέλφη της Αργυρώς θα βρει επιτέλους το λιμάνι της.

πηγή

Δείτε ακόμη: Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του

Διαβάστε ακόμα: