ΘΕΑΤΡΟ-CINEMA-TVΣήριαλ

Σασμός: Ο αγνώριστος Μαθιός που αποκτά 3 νέους εχθρούς στον β’ κύκλο!

Σασμός: Ο αγνώριστος Μαθιός που αποκτά 3 νέους εχθρούς στον β’ κύκλο! Εξελίξεις στον Σασμό με την σειρά να είναι άκρως επιτυχημένη, αλλά ετοιμάζεται για ανέβει ακόμα πιο ψηλά στην εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Ένα ζευγάρι που τα τηλεθεατόπουλα περιμένουν πως και πως να βρει τον δρόμο του είναι ο Αντώνης και η Μαρίνα. Ο αγνώριστος Μαθιός που αποκτά 3 νέους εχθρούς στον β’ κύκλο!
Πίσω στο χρόνο όταν ξεκινούσε την καριέρα του ως ηθοποιός και οι νέες εξελίξεις στην σειρά. Ο Μαθιός δεν θα είναι καθόλου ήσυχος .

Ο Δημήτρης Λάλος αν και πολυάσχολος φέτος λόγω της συμμετοχής του στον Σασμό και την παράστασή του στο θέατρο, βρίσκει πάντα χρόνο να έχει επαφή με τους διαδικτυακούς του θαυμαστές. Για να είμαστε ακριβείς δεν χάνει δικό τους post και πάντα είναι alert για να τους ευχαριστεί για τις αναρτήσεις τους και τα καλά τους λόγια. Και εκείνοι έχουν αποδειχθεί πολύ καλοί ερευνητές και ανακαλύπτουν πράγματα για το δικό του παρελθόν τα οποία είχε λησμονήσει. Σε ένα τέτοιο στιγμιότυπο βλέπουμε τον Δημήτρη Λάλο αγνώριστο πριν 8 χρόνια. Το ίδιο αγνώριστο ωστόσο θα το δούμε και στον δεύτερο κύκλο της σειράς ο οποίος ξεκινά από τον Σεπτέμβριο.

πηγή

Δείτε ακόμη:

Δείτε ακόμη: Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του

Διαβάστε ακόμα: