CELEBRI-TEASEgossip news

Βολκάν: Ισπανική εφημερίδα τον αποκαλεί, ο Τζορτζ Κλούνεϊ της Τουρκίας!

Βολκάν: Ισπανική εφημερίδα τον αποκαλεί ο Τζορτζ Κλούνεϊ της Τουρκίας!

Στη χώρα μας έγινε γνωστός από το ρόλο του Σαρπ στη σούπερ επιτυχημένη σειρά “Μια ζωή”. Ακολούθησε η σειρά “Zemheri”(Ερωτική καταιγίδα), που εξαιτίας του κορωνοϊού δεν είχε την τύχη που της άξιζε, και αυτή τη σεζόν ο Τζανέρ Τζιντορούκ… μεγαλουργεί στο ρόλο του Βολκάν στην top σειρά “Sadakatsiz”. Με αφορμή αυτή του την επιτυχία, αλλά και το ρόλο του στο “Μια ζωή”, που κάνει ρεκόρ τηλεθέασης στην Ισπανία, ο Τζιντορούκ μίλησε στην ισπανική εφημερίδα “EL Espanol”.

Όπως είπε, δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την υποδοχή που γνωρίζει η σειρά “Μια ζωή” στην Ισπανία, αφού αυτή είναι η μεγαλύτερη καταξίωση για έναν ηθοποιό: να αγκαλιάζει ο κόσμος τη δουλειά του και να πείθει ο ρόλος του. Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε και για την ομοιότητά του με τον Τζορτζ Κλούνεϊ. “Τον αγαπώ πολύ, είναι σπουδαίος ηθοποιός. Φυσικά και είναι υπέροχο συναίσθημα να με συγκρίνουν μαζί του!” είπε.

Βολκάν: Ισπανική εφημερίδα τον αποκαλεί, ο Τζορτζ Κλούνεϊ της Τουρκίας! Δείτε την εφημερίδα με το αφιέρωμα στον Τζανέρ Τζιντορούκ:

Στην σειρά ο Άπιστος πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοι:

Πρωταγωνιστούν: Cansu Dere (Ασιγιά), Caner Cindoruk (Βολκάν), Melis Sezen (Ντερίν), Özge Özder (Ντεριά), Eren Vyrdem (Μερτ), Yeliz Kuvanci (Μπαχάρ), Kenan Ece (Τουργκάι), Hikmet Körmükçü (Σαλιχά), Olcay Yusufoğlu (Σεράπ), Nazli Bulum (Νιλ), Gözde Seda Altuner (Γκιονούλ), Emir Taro Tekin (Σελτζούκ), Alp Akar (Αλί), Mahmut Gökgöz (Αλτάν), Onur Berk Arslanoğlu (Φαρούκ), Oktay Oy (Χακάν), Gamze Büyükbaşoğlu (Πελίν), Multunur Lafçi (Σουνά), Dora Dalgiç (Σελέν), Bekir Hakan Uyanik (Σερβέτ), Burak Sergen (Χαλούκ), Zerrin Nisanci (Νεβίν), Dogan Can Sarikaya (Ντεμίρ)

Δείτε επίσης: Τζένη Καρέζη: Δείτε το σπίτι της μεγάλης πρωταγωνίστριας

Διαβάστε επίσης: Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ: Σπάνιες φωτογραφίες στο διαμέρισμα τους στην Στησιχόρου!

                                 Δείτε σχετικά άρθρα:

 Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του