ΥΓΕΙΑΣ ΝΕΑ

Χρυσή διάκριση για τον Σύλλογο Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών (Σ.Π.Ε.Α) και τη Sobi™

Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη εταιρεία προϊόντων φαρμακείου της χρονιάς στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης», απέσπασαν ο Σύλλογος Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών (Σ.Π.Ε.Α) και η βιοφαρμακευτική εταιρεία εξειδικευμένης φροντίδας, Sobi™ στο πλαίσιο της διοργάνωσης Best in Pharmacy Awards 2019 για την καμπάνια ενημέρωσης για την αιμορροφιλία, «Κόκκινη Κλωστή». 

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά από τον Φαρμακευτικό Κόσμο της Boussias Communications και ανέδειξε τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων που βρίσκονται πίσω από την επιτυχή ανάπτυξη, παραγωγή και διακίνηση των προϊόντων του χώρου. Στην κριτική επιτροπή συμμετείχαν διακεκριμένοι πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι θεσμικών & επιχειρηματικών φορέων, φαρμακοποιοί, εμπειρογνώμονες και στελέχη της αγοράς από το χώρο της διαφήμισης και του μάρκετινγκ, της συσκευασίας, ειδικοί της κοινωνικής υπευθυνότητας και του περιβάλλοντος.

Η διάκριση αυτή επιβραβεύει τη δέσμευση της Sobi™  και την αποστολή του Συλλόγου Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών (Σ.Π.Ε.Α) για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με σπάνιες παθήσεις, όπως η αιμορροφιλία. 

Για περισσότερες πληροφορίες , επισκεφθείτε τις σελίδες :

www.hemophiliasociety.gr

https://liberatelife.gr/ & www.liberatelife.gr/kokkini-klosti https://www.youtube.com/channel/UCV5cJh9l1WG4SueUOs80czQ/featured%20.

Σχετικά με τον Σύλλογο Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών – (Σ.Π.Ε.Α) : Σκοπός του Συλλόγου είναι η με κάθε τρόπο και μέσο προαγωγή και προστασία της ζωής και της υγείας των ατόμων με αιμορροφιλία ή άλλη συγγενή κληρονομική αιμορραγική διάθεση, η πρόληψη, θεραπεία και αποκατάσταση των δυσάρεστων συνεπειών και αναπηριών, που απορρέουν από τη νόσο, η προάσπιση με κάθε νόμιμο μέσο των ηθικών και υλικών συμφερόντων των ατόμων αυτών, καθώς και η υποστήριξη και αποκατάσταση τους. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.hemophiliasociety.gr

Σχετικά με τη Sobi™ : Στη Sobi αλλάζουμε τις ζωές των ανθρώπων με σπάνιες παθήσεις. Ως μια διεθνής βιοφαρμακευτική εταιρεία εξειδικευμένης φροντίδας, παρέχουμε διαρκή πρόσβαση σε καινοτόμες θεραπείες στους τομείς της αιματολογίας, της ανοσολογίας και της εξειδικευμένης φροντίδας. Προσφέρουμε κάτι σπάνιο στον τομέα των σπάνιων παθήσεων – την πίστη μας στη δύναμη της προσήλωσης, την ισχύ της ευελιξίας και το δυναμικό των ανθρώπων που υπηρετούμε με αφοσίωση. Η σκληρή δουλειά και αφοσίωση των περίπου 1050 εργαζομένων της εταιρείας παγκοσμίως συνέβαλε ουσιαστικά στην επιτυχία μας στην Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, την Μέση Ανατολή, τη Ρωσία και τη Βόρεια Αφρική, οδηγώντας σε συνολικά έσοδα της τάξης των 9,1 δισεκ. SEK το 2018. Η μετοχή της εταιρείας (STO:SOBI) είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Nasdaq της Στοκχόλμης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sobi.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *