Diy-Home

Έβαψα τα ντουλάπια της κουζίνας με 41 ευρώ! Δες πως και κάν’ το και συ!

H σημερινή ανάρτηση είναι αφιερωμένη στην κουζίνα, ένα μέρος στο σπίτι που χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση.

Είναι το κέντρο, όπου όλοι συγκεντρωνόμαστε και μοιραζόμαστε φαγητό,νέα και ιστορίες. Είναι το μέρος που οι μεσίτες θα μας πουν ότι μπορεί να βοηθήσει στην πώληση/ενοικίαση ενός σπιτιού. Περνάμε χιλιάδες φορές από την κουζίνα μέσα στο χρόνο.

Συνήθως είναι και το μέρος όπου χρειάζεται πολλά λεφτά προκείμενου να αναβαθμιστεί/ανακαινιστεί. Όχι πια! Με την σειρά χρωμάτων της Frenchic Al Fresco αλλάζουν τα δεδομένα! Είναι ένα ενισχυμένο χρώμα κιμωλίας εσωτερικής / εξωτερικής χρήσης, με ενσωματωμένο υλικό που το κάνει ανθεκτικό στην έντονη χρήση και τις καιρικές συνθήκες! Έτσι μπορείτε να ανανεώσετε την κουζίνα σας γρήγορα και φθηνά!

Μόλις ανανέωσα την δικιά μου με συνολικό κόστος 41 Ευρώ! Το ένα δοχείο έφτασε για 15 πόρτες ντουλαπιών, 9 συρτάρια και ένα πάσο με 3 ντουλάπια και συρτάρια!. Ναι! Αλήθεια λέω, μόνο 41 Ευρώ, μαζί με το άοσμο βερνίκι Finishing Coat!

Λοιπόν, πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό;  Είναι μια εύκολη διαδικασία που μπορείτε να ακολουθήσετε. Πρώτα απ ‘όλα, θα συνιστούσα μία συμμετοχή στο Frenchic Greece & Cyprus Fun Forum και Αγγλικόφωνο Frenchic Fun Forum στο Facebook. Είναι ομάδες της Frenchic, με πάνω από 85.000 μέλη – πολλοί από αυτούς έχουν βάψει τις κουζίνες τους, οπότε υπάρχουν πολλές φωτογραφίες, βοήθεια και συμβουλές πριν και μετά.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την σειρά Al Fresco σε οποιαδήποτε επιφάνεια, οπότε το καθιστά πολύ ευέλικτο. Ξύλο, πλαστικό, πέτρα, μέταλλο, μελαμίνη, να βάψετε έπιπλα στον κήπο, σύνθετο, κρεβατοκάμαρα και πλακάκια στο μπάνιο, όλα μπορούν να βαφτούν.

Το πιο σημαντικό μέρος της διαδικασίας ξεκινά με καθαρισμό της κουζίνας. Όταν μια κουζίνα είναι πολλά χρόνια σε χρήση, όσο καλά και να την καθαρίζουμε συσσωρεύει λεκέδες από λάδια στην επιφάνεια, μυρουδιές και κάπνα. Για αυτές τις δύσκολες περιπτώσεις και για να σωστή προετοιμασία της επιφάνειας η Frenchic δημιούργησε Frenchic Sugar Soap, ένα οικολογικό ισχυρό καθαριστικό. Καθαρίζουμε την κουζίνα μας την στεγνώνουμε καλά και ξεκινάμε το βάψιμο.Περνάμε λεπτή στρώση το πρώτο χέρι και σε 30 λεπτά που θα έχει στεγνώσει, περνάμε το δεύτερο χέρι με το ίδιο τρόπο. Στο τέλος περνάμε δυο στρώσεις άοσμο βερνίκι Finishing Coat για μεγαλύτερη στεγανοποίηση.

Πώς επιλέγουμε την απόχρωση; Συνήθους η αλλαγή του χρώματος γίνετε αυθόρμητα.Είχαμε σκούρα κουζίνα την κάνουμε ανοιχτόχρωμη,είχαμε λευκή κουζίνα την αλλάζουμε σε σκούρα.Η πραγματικοί κανόνες διακόσμησης λένε πως πρέπει να δούμε πολλούς άλλους παράγοντες προτού καταλήξουμε σε κάποια απόχρωση.

Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι ανοιχτές κουζίνες ταιριάζουν σε κλειστούς χώρους με ελάχιστο φυσικό φως (μικρό παράθυρο η καθόλου παράθυρο).Όμως δεν είναι λίγοι επιτυχημένοι συνδυασμοί των γκρί αποχρώσεων (City Slicker, Greyhound, Smadge) που διακοσμούν και δίνουν στυλ ακόμα και σε κουζίνες με περιορισμένα τετραγωνικά. Αν σας αρέσουν πιο έντονες boho η ethnic αποχρώσεις και country στυλ,προτείνουμε συνδυασμούς (Love Letter η Dusky Blush με Apple of My Eyes η Wise Old Sage),Hot As Mustard η Plum Pudding. Για eco vintage η βιομηχανικό vintage (Blackjack,Duzzle Me,Nugat,Swankypants). Συμβουλευτείτε μέσο έναν εκπρόσωπο της Frenchic η στείλτε μας μήνυμα με φωτογραφίες τις κουζίνας σας και του γύρο χώρου στην σελίδα Frenchic Paints Greece.

Όποιο συνδυασμό η απόχρωση διαλέξετε το αποτέλεσμα πάντα θα είναι ξεχωριστό και επιτυχημένο!Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Βρείτε εδώ λίστα των καταστημάτων μας

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ με κουζίνες που άλλαξαν με τα χρώματα Frenchic

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *