Beauty

Black Doll Therapy, το μυστικό ομορφιάς της Angelina Jolie στο Beauty Project Regenerist

Black Doll Therapy, το μυστικό ομορφιάς της Angelina Jolie στο Beauty Project Regenerist. H πιο διαδεδομένη θεραπεία των stars του Χόλυγουντ είναι η Black Doll Therapy!!

Η Jennifer Aniston, η Angelina Jolie, η Kim Kardashian είναι μόνο μερικές από τις σταρ του Χόλυγουντ που «ορκίζονται» στο Black Doll Laser Treatment. Και όχι άδικα!

H Black Doll θεραπεία, γνωστή και ως Hollywood Glow αγαπημένη πολλών αστέρων του Hollywood, οφείλει το όνομά της στην δράση της. Η εκτυφλωτική λάμψη που προσφέρει είναι αποτέλεσμα μίας συνδυαστικής μεθόδου , της μάσκας ενεργού άνθρακα Garbon Gel και του Laser Nd:Yag. Σε πρώτη φάση, ένα λεπτό στρώμα άνθρακα Garbon Gel , εξού και το μαύρο χρώμα, απλώνεται στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

Στα συστατικά του εμπεριέχονται αμινοξέα, βιταμίνη C, aloe vera και υαλουρονικό οξύ. Ο ενεργός άνθρακας έχει την ιδιότητα να απορροφά όποιες ακαθαρσίες σμήγματος βρει στους πόρους στοχεύοντας στον βαθύ καθαρισμό της περιοχής. Σε δεύτερη φάση, υψηλής έντασης παλμοί Laser χτυπούν τα σμηγματογόνα στοιχεία αναπαράγοντας θερμότητα. Ενώ ο άνθρακας αφαιρείται μαζί με τα νεκρά κύτταρα μέσω του Laser , η θερμότητα αυτή εισχωρεί στην επιδερμίδα προκαλώντας παραγωγή κολλαγόνου.

Η θεραπεία Hollywood Glow είναι ιδανική για:

  • Σύσφιξη και καθαρισμό διασταλμένων πόρων
  • Μείωση των ουλών
  • Αφαίρεση νεκρών κυττάρων
  • Ενίσχυση και παραγωγή κολλαγόνου

Την μαγική αυτή θεραπεία την ανακαλύψαμε στο Beauty Project Regenerist, και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές για την εποχή! αν και πιστεύουμε πως η ομορφιά δεν μπορεί να κοστολογηθεί!

H Άννα Βαφεία η ιδιοκτήτρια της κλινικής Beauty Project Regenerist μας λέει:

”Κρατάμε τη πορεία μας σταθερή με γνώμονα το χαμόγελο και την ικανοποίηση των φίλων μας, γιατί έτσι θεωρούμε τους επισκέπτες, αφού περάσουν την πόρτα μας.”

Δεσμευόμαστε λοιπόν και προχωράμε μαζί σας!

Μαζί σας για την καλύτερη εκδοχή σας!

Το Beauty project regenerist θα το βρείτε στην Γλυφάδα, Φοίβης 15 16675 Αθήνα, τηλ: 21 0894 6525

Διαβάστε ακόμα:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *