BeautyWOMAN'S SECRET

Super lip gloss με 5 ευρώ που κάνει τα χείλια σαρκώδη!!!!

Βρήκαμε για εσάς το θαυματουργό lip gloss που κάνει τα χείλια σας σαρκώδη!!!

Και ποια δεν έχει ονειρευτεί τα σαρκώδη χείλη των μοντέλων που βλέπουμε στα περιοδικά; Οι επεμβατικές θεραπείες που απαιτούνται για την απόκτησή τους σε περίπτωση που η φύση δε μας έχει προικίσει σχετικά, εκτός από ακριβές, είναι και αμφιβόλου αποτελέσματος. Τη λύση εδώ έρχονται να δώσουν τα lip plumpers δίνοντας ένα… boost στα χείλη μας!

Πρόκειται για lip gloss με συστατικά που ερεθίζουν το δέρμα, αυξάνοντας έτσι την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή και δημιουργώντας τελικά ένα οίδημα που προκαλεί προσωρινό πρήξιμο διάρκειας μέχρι τριών ωρών το πολύ (κάποια υπόσχονται και μεγαλύτερη). Περιέχουν ευκάλυπτο, πιπέρι, τσίλι, πιπερόριζα, μέντα, τζίντζερ και διάφορα χημικά συστατικά όπως ολιγοπεπτίδια και άλλα μικροσφαιρίδια που αυξάνουν τοπικά την παραγωγή κολλαγόνου.

Ας σκεφτούμε απλά όλα τα καυτερά συστατικά που υπάρχουν στη φύση, αλλά ας έχουμε στο νου μας ότι η συστηματική τους χρήση μπορεί να προκαλέσει και αφυδάτωση, ενώ καλό είναι να σκεφτούμε και το ενδεχόμενο αλλεργίας (όλοι οι οργανισμοί δεν είναι ίδιοι ούτε έχουν τον ίδιο βαθμό ανεκτικότητας). Οι τιμές τους κυμαίνονται όπως όλων των καλλυντικών, αφού εκτός από όγκο, φτιάχνουν το σχήμα των χειλιών, χαρίζουν ελαστικότητα, σβήνουν λεπτές γραμμές κλπ.

Με εκχύλισμα πιπεριάς τσίλι. Περιέχει εκχύλισμα τσίλι με διεγερτική επίδραση στην κυκλοφορία του αίματος.

Προκαλεί ενίσχυση των χειλιών. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Το πιο φανταστικό σε αυτό το προιόν, είναι η τιμή του! Κοστίζει μόνο 5 ευρώ και θα το βρεις ΕΔΩ

Δείτε επίσης:

Αντιγόνη Καρκανάκη: Η Κρητικιά που παράτησε τα πάντα για να σώσει ζωές

Πεθερά: 8 αποδείξεις ότι σας έχει σαν κόρη της

Αφιέρωμα : ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ – Τα δύσκολα χρόνια πριν την καταξίωση!