WOMAN'S SECRETΣχέσεις & Sex

Η πεθερά μου με αποκαλεί ” χοντρή ”

Η πεθερά μου με αποκαλεί ” χοντρή ”. Σήμερα ειμαι τοσο πολυ στεναχωρημενη, τοσο θυμωμένη και τοσο λυπημένη που νομίζω ότι θα σκάσω και ειπα να το μοιραστω μαζι σας.

Ποτέ δεν με συμπάθησε η πεθερά μου. Επειδή είμαι ”μπαμπάτσικη” με είδε από την αρχή με στραβό μάτι.

Εκείνη είναι ψηλή και με καλλίγραμμο σώμα. Εμένα η περιφέρειά μου είναι αρκετά τονισμένη. Η αλήθεια είναι ότι εγώ νιώθω άνετα με το σώμα μου. Στα 44 μου, δεν έχω πλέον τη φόρμα που είχα κάποτε. Αυτό κάποιοι το λένε “χοντρή”, αλλά δεν με νοιάζει καθόλου!

Την έχω ακούσει να μιλάει με την κόρη της στο τηλέφωνο και να λέει, ”σε κλείνω ήρθε η χοντρή”. Την έχω ακούσει επίσης να λέει στον άντρα μου τι μου βρήκε και άλλα πολλά. Είναι δύσκολο να κάνω ότι δεν ξέρω τι λέει πίσω από την πλάτη μου. Με έχει προσβάλλει σε πολλά οικογενειακά τραπέζια λέγοντας μου πως μου έβαλε μικρή μερίδα γιατί έχω ξεφύγει στα κιλά.

Μου συστήνει να μην φοράω κολλητά ρούχα που διαγράφουν το σώμα μου. Το χειρότερο απ όλα είναι ότι ο άντρας μου δεν παίρνει καμία θέση και μου λέει να μην δίνω σημασία. Δεν γίνεται όμως να μην δίνω σημασία. Πονάω, είμαι άνθρωπος, είμαι γυναίκα και είμαι και μάνα ένός δίχρονου κοριτσιού.

Το κοριτσάκι μου δεν θέλω να μαθαίνει τέτοιες συμπεριφορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα μαμά απαγορεύει στην καπνίστρια πεθερά της να πάρει αγκαλιά το μωρό

Συγνωμη για το «σεντονι», αλλα εμενα η μαμα μου με εμαθε να μην κρινω τον κοσμο απο την εξωτερικη του εμφανιση. ατω απο το λιπος ενός ”χοντρού” ισως να κρυβεται ένας πολύ καλός άνθρωπος ή μια πολυ πονεμενη ψυχη. Οι ταμπελες ειναι για τα μαγαζια, οχι για τους ανθρωπους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κρήτη: Βγήκε από τη ΜΕΘ ο 16χρονος που τραυματίστηκε από βουτιά