gossip news

Τριαντάφυλλος και Πωλίνα Παντελίδη: Θα ονομάσουν τον γιο τους Παντελή

Τριαντάφυλλος και Πωλίνα Παντελίδη: Θα ονομάσουν τον γιο τους Παντελή

Ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος Παντελίδης κι η σύζυγός του Πωλίνα μίλησαν στον αέρα του Love it για την βάφτιση του γιου τους που θα γίνει την Κυριακή.

Η Πωλίνα ανέφερε: «Είμαστε όλη τη μέρα του τρελού. Τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά τα έχω τακτοποίησει όλα για τη βάφτιση, τα κατάφερα. Περιμένουμε την Κυριακή, που πάλι κι εκεί θα είμαστε τελευταία στιγμή. Σάββατο φεύγουμε για την Κύπρο, γιατί τραγουδάει ο αδερφός του Τριαντάφυλλου, Κωνσταντίνος Παντελίδης στην Κύπρο. Γυρνάμε Κυριακή το μεσημέρι και Κυριακή απόγευμα είναι η βάπτιση. Ας προσευχηθούμε όλοι να είμαστε εδώ. Το παιδί θα ονομαστεί Παντελής. Νονοί θα είναι ένας φίλος μας κι ο αδερφός του Τριαντάφυλλου, Κωνσταντίνος.»

Δείτε το βίντεο:

Η Πωλίνα Φιλίππου που γνωρίσαμε μέσα από το “Καφέ της Χαράς” σε πολύ νεαρή ηλικία τα έχει όλα έτοιμα για μία από τις πιο ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές της και όπως αποκάλυψε σε q&a που είχε με τους διαδικτυακούς της φίλους αποκάλυψε τόσο το όνομα -που λίγο ως πολύ το φανταζόμασταν όλοι- όσο και το σε ποιον μοιάζουν τα παιδιά της.

Όπως είπε, τα παιδιά μοιάζουν στην οικογένεια του άντρα της και με χιούμορ τόνισε ότι μάλλον εκείνη… έλειπε.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι έχει άλλο ένα κοριτσάκι, τη μικρή Αθηνά που πήρε το όνομα της γιαγιάς της, μητέρας του Τριαντάφυλλου Παντελίδη η οποία ήρθε στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2018.

Τον Οκτώβριο του 2019 το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο κάνοντας συγχρόνως και τη βάφτιση της κόρης του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τελευταίο αντίο στην μικρή Παναγιώτα – Δάκρυσε ο Θεός με το κλάμα του πατέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Καλεσμένοι σε γάμο μόνο με τεστ ή πιστοποιητικό εμβολιασμού

Πηγή