celeb-bio

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Γνώρισε τα πάντα για τον τηλεοπτικό ”Αλέξη” από τη ”Γη της ελιάς”

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Γνώρισε τα πάντα για τον τηλεοπτικό ”Αλέξη” από τη ”Γη της ελιάς”

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είναι 25 ετών και έχει γεννηθεί στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό.

Ξεχώρισε αμέσως για τις υποκριτικές του ικανότητες στο ρόλο του ψυχικά άρρωστου Αλέξη που είναι παράφορα ερωτευμένος με την Μυρτάλη (Αφροδίτη Λιάντου). Βέβαια ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης και η Αφροδίτη Λιάντου που γνωρίστηκαν μέσα από τη σειρά, είναι και στη ζωή ζευγάρι τους τελευταίους τέσσερις μήνες αλλά στο σήραλ πλέον.

Τον ελεύθερό του χρόνο του αρέσει να διαβάζει. Αλλη μεγάλη του αγάπη είναι το σκέιτ, ενώ κάνει ακόμα συνεχώς προπονήσεις στο γυμναστήριο και πυγμαχία. Του άρεσει επίσης και η κολύμβηση και κάπως έτσι φαίνεται ότι διατηρεί το υπέροχο κορμί του σε φόρμα.

Πριν ασχοληθεί με την υποκριτική είχε περάσει στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών και Τοπογραφίας στο ΤΕΙ Αθήνας, αλλά τα άλλαξε γνώμη στο δεύτερο εξάμηνο και έδωσε τελικά εξετάσεις στο Θέατρο Τέχνης.

Πατέρας του είναι ο σκηνοθέτης Γιάννης Σκουρλέτης και ο αδελφός του, Κωνσταντίνος είναι σκηνογράφος και ενδυματολόγος, ενώ η μητέρα του είναι μεταφράστρια γαλλικών.

Στη σειρά «Η γη της ελιάς» είναι ο πρώτος του μεγάλος τηλεοπτικός ρόλος. Πριν από αυτόν είχε κάνει ένα πέρασμα από τη σειρά «Αγγελική».

Έχει δηλώσει ότο φοβάται την δέσμευση και ότι έχει κάνει μόνο μία σοβαρή σχέση στη ζωή του.

 

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε ακόμη:

Η γη της ελιάς: Σε έξαλλη κατάσταση ο Αλέξης – Παλεύει με τους ”δαίμονες” του