celeb-ageceleb-bio

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Ο Έλληνας ”Βενσάν Κασέλ” – Ποιά η ηλικία του

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Ο Έλληνας ”Βενσάλ Κασέλ” – Ποιά η ηλικία του

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης γεννήθηκε στην Αθήνα,  στις 10 Αυγούστου 1995, Είναι 27 ετών και ανήκει στον αστερισμό του Λέοντα.

Έχει συμμετάσχει σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, καθώς και σε videoclips, έχοντας ξεχωρίσει στη σειρά ”Έρωτας Μετά”.

Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος, ενώ έχει σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Έχει κερδίσει το βραβείο Τέχνης του Αμερικανικού κολεγίου Ελλάδας και ήταν υποψήφιος για το βραβείο Χορν 2020.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο». Ο ηθοποιός υποδύεται τον Πέτρο Καστρινό, ο οποίος ερωτεύεται με πάθος μία μοναχή και παρασύρεται στα μονοπάτια ενός απαγορευμένου έρωτα.

«Κατάλαβα σταδιακά ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Οι γονείς μου παίζανε πιάνο…Η μαμά μου είναι μουσικός, ο μπαμπάς μου όχι αλλά παίζει κι αυτός πολύ πιάνο. Εμένα μου άρεσε πολύ να ζωγραφίζω και με σπρώχνανε προς τα εκεί. Μεγαλώνοντας μπήκα σε θεατρική ομάδα αλλά δεν είπα ποτέ ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Στην τρίτη Λυκείου άρχισα να το σκέφτομαι. Πέρασα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά Οικονομικά, πίεσα μόνος μου τον εαυτό μου για να διαβάσω. Δεν τελείωσα ποτέ τη σχολή όμως», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Η ομοιότητα του με τον Γάλλο ηθοποιό και γυναικοκατακτητή Βενσάν Κασέλ είναι αρκετά αισθητή. Εσεις τι λέτε;

Διαβάστε ακόμη:

στοιχεια από wiki