CELEBRI-TEASEgossip news

Ελένη Φιλίνη: H ομορφιά μου δεν με βοήθησε, έπρεπε 100 φορές να αποδείξω πώς έχω ταλέντο!

Ελένη Φιλίνη: H ομορφιά μου δεν με βοήθησε, έπρεπε 100 φορές να αποδείξω πώς έχω ταλέντο!

Σχετικά πρόσφατα στην On time και στη Σίσσυ Μενεγάτου που παραχώρησε συνέντευξη η Ελένη Φιλίνη αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση ,στα εξώφυλλα και την αμφισβήτηση που εισάπραξε.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

Την περίοδο του ’80 – ’90 έγινες είδωλο. Έκανες εξώφυλλα σε πολλά περιοδικά τότε. Μάλιστα, πολλές φωτογραφίσεις σου ήταν με μαγιό.

-Ξεκίνησα ως χορεύτρια. Χορεύτρια με μπούρκα δεν υπάρχει. Με μαγιό, ναι, έκανα, όλη η Ελλάδα με μαγιό είναι. Δηλαδή θα το κατηγορήσουμε και αυτό;

Είσαι πολύ όμορφη. Έζησες την «αμαρτία» της ομορφιάς στην καριέρα σου και στη ζωή σου γενικότερα;

-Τότε ήταν η δεκαετία που έπρεπε εκατό φορές να αποδείξεις αν αξίζεις, ειδικά αν ήσουν όμορφη. Θα έλεγα ότι η ομορφιά μού έκλεισε πόρτες. Τη δεκαετία του ’80, αν είχες ωραία εμφάνιση, έπρεπε να αποδείξεις ότι δεν διαθέτεις μόνο αυτό και ότι έχεις ταλέντο. Σήμερα είναι αλλιώς. Η εμφάνιση ανοίγει πόρτες. Τότε ήταν το αντίθετο. Αν ψάξεις, πόσες ξεκίνησαν τότε μαζί μου, έπαιξαν και εξαφανίστηκαν; Τελικά ο χρόνος είναι αυτός που σε δικαιώνει. Η διάρκεια. Κι αυτή τη διάρκεια δεν μου τη χάρισε κανένας. Μόνο η δουλειά μου και η αγάπη του κόσμου. Γιατί εγώ δεν είχα καμία πλάτη στη ζωή μου και όμορφες κοπέλες ήταν πολλές.