gossip news

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Σκάστε πια!»

Με μια ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook γεμάτη οργή και απογοήτευση, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης εκφράζει έντονα και δίχως φόβο τον εκνευρισμό του προς όλους όσουν προσπαθούν να προσθέσουν ελαφρυντικά και να δικαιολογήσουν εκείνους που κατηγορούνται για σεξουαλικές και κακοποιητικές πράξεις στο χώρο του θεάτρου.

«Είχαμε τους ‘γιατί τώρα;’ και τώρα μας προέκυψαν οι ‘δεν το προκάλεσα, δεν άφηνα περιθώρια δεν μου έτυχε’. ΣΚΑΣΤΕ ΠΙΑ!!!!! Έχουν δικηγόρο οι θύτες!!!!!» έγραψε ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, δηλώνοντας τον εκνευρισμό του για όσα αποκαλύπτονται πως συμβαίνουν στο θέατρο.

Επιπροσθέτως, σε άλλη ανάρτηση ο γνωστός ηθοποιός τάσσεται στο πλευρό του συναδέλφου του Παναγιώτη Μπουγιούρη, που κατανόμασε τον σκηνοθέτη Σπύρο Λιβαθινό για προσβηλιτικές και τρομοκρατικές συμπεριφορές προς τον ίδιο αλλά και σε υπόλοιπους ηθοποιούς.

Όπως έγραψε ο Γεράσιμος Σκαδιαρέσης, “Ανοίγει θέμα ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και καλά κάνει!!! Ή να κάνεις φασίνα ή να μην κάνεις!!!! #ειμαστεολοιμαζι”

Δείτε το post ΕΔΩ.