gossip news

Προκλητικός ο Σταμάτης Γονίδης: Αν δεν θες να σε βιάσουν, δεν πας στον χώρο του άλλου

Μία προκλητική και αποτρόπαιη δήλωση αναφορικά με τια καταγγελίες το τελευταίο διάστημα για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και επιθέσεις βίας στον χώρο της Τέχνης, έκανε ο Σταμάτης Γονίδης.

Ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Σου Κου Family” στον ΣΚΑΪ του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις αποκαλύψεις που έχουν σοκάρει το πανελλήνιο τις τελευταίες εβδομάδες.

“Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου. Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό, με συνέπεια να τον κουβαλάς σε όλη σου τη ζωή, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γονίδης.

Το σχόλιό του προκάλεσε την έντονη αντίδραση της παρουσιάστριας της εκπομπής, Αντελίνας Βαρθακούρη: “Είμαι αντίθετη. Δεν δέχομαι ότι αν ένα θύμα που έχει κακοποιηθεί, δεν θα του συμβεί αν δεν πάει κάπου. Δεν έχουμε όλη την ίδια δύναμη και τον ίδιο χαρακτήρα.”

Το μόνο σίγουρο σύμφωνα με τις παραπάνω δηλώσεις του τραγουδιστή είναι ότι ενώ είναι πολύ εύκολο να μιλάει και να κρίνει κάποιος εκ του ασφαλούς, είναι αδιανόητο και ταυτόχρονα λυπηρό στην Ελλάδα του 2021 να μην γίνεται συζήτηση και να θεωρούνται αυτονόητες και αποδεκτές οι πράξεις του θύτη, ώστε δυστυχώς να βρίσκεται έδαφος για τέτοια αποκρουστικά γεγονότα.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.