TODAYΕπικαιρότητα

Κρήτη: Την πήγε για γαμήλιο ταξίδι στην μάνα του!

Η Κατερίνα παντρεύτηκε πριν από δυο εβδομάδες περίπου στο Ηράκλειο της Κρήτης μετά από δυο χρόνια σχέσης με τον Σήφη. Προετοίμαζε το γάμο της, με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία και ονειρευόταν το γαμήλιο ταξίδι!

Κατά την διάρκεια των προετοιμασιών, λίγο η καραντίνα, λίγο η πίεση, η Κατερίνα μας γράφει πως δεν κατάλαβε την τσιγκουνιά του συντρόφου της. Είχε σαν δικαιολογία πως τα έξοδα του γάμου είναι πολλά και πρέπει να κάνουν οικονομία για να τα καταφέρουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χανιά: καυγάς με κατσαρολικά την 1η νύχτα του γάμου – τραυματίες οι νιόπαντροι

Μετά από ένα μικρό καυγά που είχαν για την αγορά του νυφικού η Κατερίνα άρχισε να υποψιάζετε πως ο γαμπρός έχει καβούρια στις τσέπες! Όταν τον ρωτούσε που θα πάνε γαμήλιο ταξίδι, της έλεγε συνεχώς πως το έχει κανονίσει και θα είναι έκπληξη.

Εκείνη ανυπομονούσε για την πρώτη νύχτα του γάμου αλλά και για την επόμενη ημέρα που θα ξεκινούσε η κοινή τους ζωή με το ονειρεμένο ταξίδι που της είχε τάξει. Ονειρευόταν να ξεκουραστεί από την καραντίνα και να γευτεί τον έρωτά της μακριά από τα σόγια και την καθημερινή πίεση.

Η μέρα του γάμου έφτασε και μετά την τελετή ο γαμπρός οδήγησε την αγαπημένη του σ ένα χωριό των Σφακίων, στον πατρικό του για να κάνουν το γαμήλιο ταξίδι με χαμηλό μπατζετ όπως είπε, αφού ο γάμος έχει έξοδα!!!

Η Κατερίνα αναρωτιέται αν πρέπει να τον αφήσει από τώρα η να του δώσει και άλλες ευκαιρίες, αν και νομιζε πως… ο άνθρωπος δεν αλλάζει, και η καραντίνα δεν την άφησε να δει τον πραγματικό του εαυτό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χημική Δίαιτα των 20 Ημερών που κάνει θαύματα