WOMAN'S SECRETΓαμο-βάφτιση

Θα ντυθείς νύφη; Ο οίκος μόδας Τρανούλη συμβουλεύει για την ομορφότερη ημέρα της ζωής σας!

Γίνε η νύφη που ονειρεύεσαι με νυφικά του οίκου μόδας Τρανούλη!

Μιλήσαμε με τον Αναστάσιο Τρανούλη για την πιο ρομαντική ημέρα στη ζωή μιας γυναίκας. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά ο γάμος της!

Ποια γυναίκα δεν τον ονειρεύτηκε; Ποια γυναίκα δεν περιμένει με αγωνία να φτάσει εκείνη η μέρα και θέλει να είναι μοναδική η στιγμή αυτή;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι νυφικό μου ταιριάζει; Οι 5 κινήσεις που προτείνει ο οίκος μόδας Τρανούλη για να βρεις το κατάλληλο νυφικό για το στυλ σου

Ο κύριος Τρανούλης μας έδωσε τρεις συμβουλές, που μέσα από την πείρα τόσων χρόνων, έχει εντοπίσει μικρά μυστικά για να κάνει την μέρα σας ακόμα πιο μαγική.

  • Ακόμη και η πιο οργανωτική νύφη ως συνήθως παρασύρεται από το άγχος και τη “τρέλα” των τελευταίων ημερών πριν το γάμο της με αποτέλεσμα τα νεύρα και τα ξεσπάσματα προς το μέλλοντα σύζυγό της. Χαρείτε την όμορφη αυτή προετοιμασία, ακόμα και κάτι να πάει στραβά, θα είναι κάτι που θα έχεις να θυμάσαι στο μέλλον και να γελάς με τον σύζυγο σου. Εξάλλου η τελειότητα δεν έχει καμία ”γλύκα”!
  • Να διαλέξεις το νυφικό που ΕΣΥ ονειρεύεσαι και όχι οι συγγενείς σου. Συζήτα με τον σχεδιαστή που θα επιλέξεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Μην επηρεάζεσαι από τις γνώμες των άλλων. Είναι ο δικός σου γάμος και πρέπει να τον θυμάσαι με αγάπη!
  • Να είστε ο εαυτός σας! Ακόμα και το πιο καλοραμμένο νυφικό, δεν θα δείχνει ”λαμπερό” αν προσπαθήσετε να δείξετε κάτι άλλο την ημέρα εκείνη. Το πιο όμορφο στολίδι μιας γυναίκας είναι το χαμόγελό της. Φορέστε το και απολαύστε την ημέρα, η ευτυχία δεν είναι καλό να κρύβεται πίσω από βαρύ make up και εντυπωσιακούς κότσους!

Επισκεφτείτε την σελίδα του οίκου Τρανούλη για να βρείτε το νυφικό των ονείρων σας ΕΔΩ