Real StoriesWOMAN'S SECRET

Η μητέρα μου θέλει να βάλω το νυφικό της. Αλλιώς δεν θα ρθει στο γάμο….

Η μητέρα μου θέλει να βάλω το νυφικό της. Αλλιώς δεν θα ρθει στο γάμο….

Μέχρι πριν αρραβωνιαστώ είχα άριστες σχέσεις με την μητέρα μου. Κλασική μητέρα, με τους καβγάδες μας, με τις παρατηρήσεις της, με την φράση ” στα λεγα εγώ”!

Όνειρο της να με δει νυφούλα πλάι στον άντρα που αγαπάω από το γυμνάσιο. Τον αγαπάει το Βασίλη, τον έχει σαν γιο της. Από τότε που ορίσαμε ημερομηνία γάμου, έχει αλλάξει συμπεριφορά. Είναι συνέχεια μέσα στο άγχος ότι όλα πρέπει να είναι τέλεια και… παραδοσιακά, γιατί βλέπει και ο μπαμπάς από ψηλά και πρέπει να καμαρώνει.

Η κατάσταση όμως έχει ξεφύγει. Οργανώνει το γάμο έτσι όπως εκείνη θέλει χωρίς να μας ρωτάει τι θέλουμε εμείς. Όταν πάω να της μιλήσω, μου λέει πως εγώ δεν ξέρω, και πως έτσι πρέπει να γίνονται οι γάμοι για να τους θυμόμαστε μετά και για να καμαρώνει όλο το χωριό.

Να σημειώσω κάπου εδώ ότι με τον αρραβωνιαστικό μου έχουμε κάνει τα κουμάντα μας και έχουμε δικά μας χρήματα για το γάμο. Όμως εκείνη ενεργεί μόνη της, πάει κλείνει τούρτες, μπομπονιέρες κτλ δίνοντας δικά της χρήματα για τις προκαταβολές. Είμαι στα όρια παράνοιας. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε όταν ξαφνικά προχθές το βράδυ μου έβγαλε το νυφικό της και μου είπε πως αυτό θα βάλω. Έμεινα, της είπα ότι είναι ο γάμος μου και ότι άλλο στιλ νυφικού ονειρεύομαι και να σταματήσει να χώνεται στην στιγμή μου, στην ημέρα μου.

Θύμωσε πολύ και μου είπε πως αν δεν βάλω το νυδικό της δεν θα πατήσει στο γάμο. Έχει περάσει σχεδόν μια εβδομάδα από τότε και δεν με έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο. Τι να κάνω; Δεν θέλω να την στεναχωρώ αλλά δεν θέλω να οργανώσει το γάμο μου, ούτε να βάλω το νυφικό της. Αλλιώς τα έχουμε ονειρευτεί με το Βασίλη…

Διαβάστε επίσης:

Τρελά ευτυχισμένος ο Άκης Πετρετζίκης στις διακοπές με την σύντροφο του – Το μήνυμα στο γιο του

Γιώργος Τζαβέλλας [1916-1976] Ο πρώτος «μεγάλος» σκηνοθέτης

Λίντα Άλμα: «ΑΓΑΠΗ μου πως θα μπορέσω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου, χωρίς εσένα»

Όταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αποχαιρέτησε την Αλίκη Βουγιουκλάκη [Aφιέρωμα & Video]

Τζένη Καρέζη: Η αξέχαστη σταρ μέσα απο φωτογραφίες και δικά της λόγια