Beauty

Αντρική Αποτρίχωση με Lazer. Παρακολουθούμε την εξέλιξη του Νίκου με έντονη τριχοφυΐα στην πλάτη

Αντρική Αποτρίχωση με Lazer. Παρακολουθούμε την εξέλιξη του Νίκου με έντονη τριχοφυΐα στην πλάτη.

Η Αποτρίχωση με Laser έπαψε να θεωρείται «ταμπού» για τον Άνδρα εδώ και δεκαετίες. Χρησιμοποιείται τόσο για Ιατρικούς λόγους (όπως για παράδειγμα σε περιστατικά κύστης κόκκυγος), όσο και για λόγους εμφάνισης.
Πολύ συχνά η έντονη τριχοφυΐα στον Άνδρα δημιουργεί προβλήματα όπως ο έντονος ιδρώτας, οι «γυρισμένες» τρίχες (θυλακίτιδα) και οι κύστες. Ωστόσο, επιδρά και στην ψυχολογία των Ανδρών, καθώς επηρεάζει σημαντικά την εμφάνισή και περιορίζει την ελεύθερη επιλογή στον ρουχισμό.

Σε συνεργασία με το Beauty Project Regenerist και τον Νίκο, ζωντανό παράδειγμα άντρα που υποφέρει από έντονη τριχοφυΐα στην πλάτη θα σας δείξουμε την εξέλιξη που μπορεί να έχει η Αποτρίχωση με Lazer.

Ας δουμε πως είναι η πλάτη του Νίκου πριν δεχτεί το Lazer για πρώτη φορά

Η προετοιμασία

Αν έχεις ήδη αποφασίσει να πας για αποτρίχωση, παρακάτω ακολουθούν κάποιες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να είσαι προετοιμασμένος στο ραντεβού σου με το γιατρό.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας τόσο ο γιατρός όσο και ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να φοράτε ειδικά γυαλιά για την προστασία των ματιών.

Συνιστάται για λίγες μέρες πριν τη συνεδρία να αποφεύγεις την έκθεση στον ήλιο.

Επειδή το μαυρισμένο δέρμα δεν βοηθά ιδιαίτερα στη διαδικασία, συνιστάται να ξεκινήσεις τις συνεδρίες αποτρίχωσης πριν εκτεθείς στον ήλιο. Τώρα είναι η καλύτερη εποχή για την αποτρίχωση με laser.

Μην ξεχάσεις να αναφέρεις στον γιατρό σου τα φάρμακα ή συμπληρώματα διατροφής που λαμβάνεις. Αυτό θα πρέπει να το κάνεις πριν ξεκινήσει η διαδικασία.

Αμέσως μετά την πρώτη εφαρμογή Laser χωρίς να υπάρχει κανένας ερεθισμός!

Η Laser Αποτρίχωση είναι μια μόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης, η οποία κοστίζει λιγότερο από τις «παραδοσιακές» μεθόδους καθώς δεν δημιουργεί επαναλαμβανόμενα κόστη.

 

Mετά το laser

Ο γιατρός θα σε ενημερώσει κατά την πρώτη επίσκεψη πόσες συνεδρίες θα χρειαστεί να κάνεις μέχρι να απαλλαγείς οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Μετά τη συνεδρία θα πρέπει να προσέξεις τα εξής:

  • Να αποφύγεις την έκθεση στον ήλιο για 3-4 μέρες μετά.
  • Να χρησιμοποιείς αντηλιακή προστασία όταν βγαίνεις έξω.
  • Να μην ξύνεις ή τραυματίζεις με τα χέρια σου τα σημεία που έκανες αποτρίχωση για λίγες μέρες μετά.

Το Beauty project regenerist θα το βρείτε στην Γλυφάδα, Φοίβης 15

Διαβάστε Ακόμα:

Black Doll Therapy, το μυστικό ομορφιάς της Angelina Jolie στο Beauty Project Regenerist

Η εμπειρία μου από την αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη!