celeb-ageCELEBRI-TEASE

Δείτε την ηλικία της Δώρας Χρυσικού και τον αφορισμό της από την εκκλησία

Δείτε την ηλικία της Δώρας Χρυσικού και τον αφορισμό της από την εκκλησία. Η Δώρα Χρυσικού γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα, είναι 45 ετών! Από μικρή αγαπούσε τον χορό καθώς ήταν η κύρια ασχολία της από 3 ετών μέχρι που αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Στην Α’ γυμνασίου είχε αποφασίσει να φύγει στη Γερμανία να σπουδάσει χορό αλλά δεν κατάφερε καθώς εμπόδιο στάθηκε ένα πρόβλημα με την υγεία της. Σε ηλικία 14 ετών εργάζεται για πρώτη φορά ως ηθοποιός, στην κοινωνική ταινία του Θεόδωρου Αγγελόπουλου «Το μετέωρο βήμα του πελαργού (1991)», με τους Μαρτσέλο Μαστρογιάνι και την Jeanne Moreau. Το ξεκίνημα της καριέρας της όμως ήταν περιπετειώδες και… ανορθόδοξο καθώς η εκκλησία την αφόρισε επειδή συμμετείχε στην ταινία «Το μετέωρο βήμα του πελαργού». Το ντεμπούτο της στην υποκριτική ήταν περιπετειώδες και η Δώρα ήταν μόλις 14 ετών…

Δείτε την ηλικία της Δώρας Χρυσικού και τον αφορισμό της από την εκκλησία

Μετά από αυτή την ταινία συνέχισε στο σχολείο και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Λονδίνο. Από το 1998 ξεκίνησε να εργάζεται στο Εθνικό Θέατρο ως επαγγελματίας πλέον ηθοποιός.

Στην Ελλάδα, η Δώρα Χρυσικού, φοίτησε στις σχολές της Γίτσας Καρελλά, Νίκης Κονταξάκη, καθώς και στην Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης. Στο εξωτερικό εκπαιδεύτηκε, μεταξύ άλλων, στην L’ Opera de Paris, Rosella Hightower στις Κάννες, και τέλος στην John Cranko Schule της Όπερας της Στουτγκάρδης, όπου διδάχτηκε όλα τα είδη χορού, από κλασικό, μέχρι contemporary, jazz, και flamenco. Είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής Τhe Arts Educational School του Λονδίνου. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Συμβουλευτική Ψυχολογία.

Δείτε ακόμη: Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του

Διαβάστε ακόμα:

Πηγή