Woman in styleWOMAN'S SECRET

Η «Shine 2gether» επιστρέφει με περισσότερη μόδα για τo Φθινόπωρο 2022

Η «Shine 2gether» επιστρέφει με περισσότερη μόδα για τo Φθινόπωρο 2022

Τα outfits που ξεχώρισαν και θα σας εντυπωσιάσουν σας τα παρουσιάζουμε σήμερα!

Αν η «Shine 2gether» ταυτίστηκε με κάτι, αυτό είναι η μόδα και, σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια του, Πίτσα Μαστρογιαννάκη, τα fashion pieces θα γίνουν ακόμη καλύτερα, πιο εντυπωσιακά και για όλους τους σωματότυπους. Η Πίτσα μοιράστηκε μαζί μας ένα μικρό επίσης μυστικό για την καινούρια κολεξιόν:

«Υπάρχει τόσο πολύ γυναικείο συναίσθημα σε κάθε σύνολο μας».

Το φθινόπωρο έχει έναν πολύ ιδιαίτερο συμβολισμό όσον αφορά τον κόσμο της μόδας αλλά και τους fun του. Συμβολίζει την έναρξη μιας νέας εποχής και τον ρομαντισμό στους μοναχικούς τύπους αλλά και στα ερωτευμένα ζευγάρια.

Σύμφωνα με την Madame Figaro η σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022-2023 αγαπά το indigo μπλε, το οποίο δίνει αριστοκρατική εμφάνιση και αναβαθμίζει το στιλ, το ”Army” Πράσινο, χωρίς απαραίτητα να είναι στρατιωτικού τύπου τα ρούχα,το ”Clay” Πορτοκαλι που είναο το χρώμα που δημιουργεί το τέλειο φθινοπωρινό λουκ!

Η καλύτερη εποχή για να φορέσουμε χρώματα… είναι τώρα.

Όλους αυτούς τους χρωματισμούς θα τους βρεις στην νέα συλλογή της «Shine 2gether». Σε πολλά καταστήματα ανά την Ελλάδα. Ρούχα ελληνικής ραφής και υφασμάτων, φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη για την Ελληνίδα και τις έντονες καμπύλες της.

Δείτε μερικά κομμάτια που μας έχουν κλέψει την καρδιά:

 

Συντελεστές φωτογράφισης:

Βρείτε την Shine 2gether στα social: