Woman in styleWOMAN'S SECRET

Sessile: H μόδα που κατακτά την Αθήνα

Sessile: H μόδα που κατακτά την Αθήνα.

Τελευταία ακούμε συχνά για ένα Brand, το SESSILE ATHENS. Ξαφνικά, οι δρόμοι και οι οθόνες μας γέμισαν με ρούχα χρωματιστά, γεμάτα γούστο και άποψη. Πηγαίνοντας να συναντήσουμε την ψυχή του SESSILE ATHENS, τη γυναίκα που κρύβεται πίσω από όλο αυτό το εγχείρημα, κάναμε μια στάση μπροστά στη βιτρίνα του show room στη Γλυφάδα, και το βλέμμα μας μαγνήτισαν τα έντονα χρώματα και τα… κινούμενα υφάσματα!

Μας υποδέχτηκε η Μαίρη Καρατσιώλη! Μια δυναμική γυναίκα, επιχειρηματίας και μητέρα, που, παρά τις δυσκολίες της τελευταίας τριετίας, κατάφερε να επιβιώσει, να ανθίσει και να απογειώσει το Luxury brand που προϋπήρχε από το 1989.

Θρακιώτισσα, με έντονο το στοιχείο της τέχνης στο χαρακτήρα της, έχει τις δικές της “εμμονές”. Θέλει ιδιαίτερα υφάσματα, σχέδια και ακραίους συνδυασμούς χρωμάτων στις δημιουργίες της. Η ιδία, παρότι θαυμάστρια του all time classic black, με ιδιαίτερο στιλ και άποψη, κινείται ανάμεσα στα πατρόν και τα πολύχρωμα υφάσματά της με έναν τρόπο μοναδικό. Κάθε ρούχο και ένα ταξίδι, όχι μόνο δικό της αλλά και εκείνου που θα επιλέξει να το φορέσει. Η Μαίρη έχει φανταστεί πού μπορεί να ταξιδέψει ένα ρούχο της, από τα στενά δρομάκια της Σίφνου μέχρι στις λεωφόρους της Νέας Υόρκης. Η RESORT συλλογή του SESSILE ATHENS μάς ξεναγεί στα κάτασπρα στενά των Κυκλάδων μέχρι και τις ακρογιαλιές της Κρήτης και η ALL DAY συλλογή της, μπορεί να φορεθεί από γυναίκες με άποψη σε όλα τα μέρη του κόσμου.

Τα ρούχα της είναι τάση. Εκείνη η τάση που δημιουργείται από τις ίδιες τις γυναίκες. Αυτές που δεν έχουν φραγμούς στην δημιουργία στιλ. Λατρεύει τις γυναίκες που παντρεύουν τα πιο ευφάνταστα κομμάτια, που μπορούν και βρίσκουν αρμονία στα αταίριαστα.

Η Μαίρη δείχνει μέσα από τις σειρές της ότι λατρεύει το γυναικείο σώμα. Αδύνατα και πιο juicy κορμιά “ικανοποιούνται” βρίσκοντας στις συλλογές της κομμάτια για όλα τα σώματα.
Αν και σπουδαγμένη στα καλύτερα πανεπιστήμια, δίνει ρεσιτάλ επικοινωνώντας με το γυναικείο φύλο. Ξέρει τις “ανάγκες” του, τις αδυναμίες του, τα όνειρά του. Και τα ασπάζεται με την ειλικρίνεια που την διακατέχει σαν προσωπικότητα. Μέσα από τις εκπομπές της, στο τηλεοπτικό κανάλι του High TV, 3 φορές την εβδομάδα, έχει κατορθώσει να αναπτύξει μια μοναδική σχέση με τις γυναίκες που την εμπιστεύονται για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας τους.

Η νέα της collection #VIVALADIVA, Άνοιξη / Καλοκαίρι 2022, μας εντυπωσίασε με τους συνδυασμούς των χρωμάτων της, αφού είναι εμπνευσμένη από τις αγαπημένες μας δεκαετίες. Το ’60 και το ’70 υπήρξαν κομβικές δεκαετίες για την διεθνή μόδα και τη μετέπειτα εξέλιξή της. Η συλλογή είναι ένας ύμνος στην ειρήνη και στο Comfort Style. Εξάλλου, το Sessile Athens πάντα πρεσβεύει την ευτυχία των ανθρώπων, μια ευτυχία που απεικονίζεται στα χρώματα και στα υφάσματα που επιλέγει προσωπικά η Μαίρη, με σκοπό την απόλυτη ελευθερία κινήσεων του ατόμου που τα φοράει.
Επικοινωνία:

Διαβάστε ακόμα:

Ambassador των κοσμημάτων «Luisant» με διαχρονικά Ελληνικά σύμβολα η Shaya

Υπέροχες χειροποίητες μπαλαρίνες μας έχουν ξετρελάνει!

Αν θες μοναδικά κοσμήματα σου προτείνουμε το Kakadou