ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ

Σπαλιάρας-Πανταζής-Τατσόπουλος: Αυτοί είναι οι άνδρες που πήγαν με τη ”μισή Αθήνα” ο καθένας

Σπαλιάρας-Πανταζής-Τατσόπουλος: Αυτοί είναι οι άνδρες που πήγαν με τη ”μισή Αθήνα” ο καθένας

Πέτρος Τατσόπουλος

Το 2012 ο πρωήν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος απάντησε στο τότε κόμμα Χ.Αυγή στο περιοδικό Crash:

“Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χ. Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδερφή”.

“Δηλαδή, τι άλλο να πω; Τώρα, στα γεράματα, να βγάζω φωτογραφίες με τα παιδιά μου ή με τις συζύγους μου, για ν’ αποδείξω ότι δεν είμαι “αδερφή” στους φασίστες που τους βολεύει, γιατί όταν είσαι κακός στην Ελλάδα πρέπει να είσαι σε όλα κακός. Δηλαδή, να είσαι και ηλίθιος και “αδερφή” και τραμπούκος και μοχθηρός και όλα” προσθέτει ο βουλευτής.

Ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε απαντώντας στα δεκάδες σχόλια που δέχθηκε:

“Σιγά τη μεγαλόπολη” ενώ σε άλλο του σχόλιο αναφέρει “βαράτε, βαράτε υποκριτές του κώλου”.

Γιάννης Σπαλιάρας

Το 2015 ένας αριθμός ήταν αρκετός για να γίνουν άνω-κάτω τα social media και να αναδειχθεί σε νούμερο 7 trend στην Ελλάδα ο Γιάννης Σπαλιάρας, κάνοντας… καριέρα στο twitter ως #spaliaras.

«Με πόσες γυναίκες έχεις κάνει έρωτα;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος του Εγώ για να πάρει ως απάντηση: «Δεν μετράω ακριβώς. Υπολογίζω ότι είναι περίπου τέσσερις χιλιάδες κοπέλες».
Η συνέχεια; «Ποιος είναι ο μεγαλύτερος αριθμός γυναικών με τις οποίες έκανες την ίδια μέρα έρωτα, σε διαφορετικές στιγμές; Τρεις».

Λευτέρης Πανταζής

Τελευταίος ο Λευτέρης Πανταζής το 2021 μίλησε στη διαδικτυακή εκπομπή της Πατρινής στην καταγωγή δημοσιογράφου Χρύσλας Γεωργακοπούλου που φιλοξένησε το “Eυτυχείτε” και όπως δήλωσε έχει σπάσει το ρεκόρ του επίσης Αχαιού Γιάννη Σπαλιάρα αφού έχει συνευρεθεί με πάνω από 4.000 χιλιάδες κυρίες!

«Εγώ μπορεί να έχω πάει και με περισσότερες από 4000 γυναίκες. Μπορεί, αφού είμαι 40 χρόνια φίρμα. Για βάλε… 365 επί 40! Δεν θέλω να διαφημίζω με πόσες έχω πάει και τι έχω κάνει. Με όλες αυτές τα κυρίες που έχω πάει, τις ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί και αυτές πέρασαν καλά μαζί μου κι εγώ πέρασα ωραία», είπε με νόημα ο Λευτέρης Πανταζής.

Κορίτσια ποιος θα είναι ο επόμενος λέτε;

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε ακόμα: