BeautyWOMAN'S SECRET

Η Άννα Βαφία μας αναλύει γιατί χρειαζόμαστε βαθιά ενυδάτωση μετά το καλοκαίρι

Η Άννα Βαφία μας αναλύει γιατί χρειαζόμαστε βαθιά ενυδάτωση μετά το καλοκαίρι

Η ενυδάτωση προσώπου είναι μία θεραπεία, που μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με τον καθαρισμό προσώπου ή την δερμοαπόξεση με διαμάντι και μικρό κρυστάλλους. Ο συνδυασμός θεραπειών, μπορεί να προσφέρει ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, με μεγαλύτερη διάρκεια, ανάλογα με την κάθε ξεχωριστή περίπτωση στην οποία επιλέγεται.

Ο καλοκαιρινός ήλιος, οι ξέγνοιαστες μέρες στην παραλία και το παιχνίδι στην άμμο έχουν προκαλέσει κάποια προβλήματα στο δέρμα μας, αφήνοντάς το να δείχνει θαμπό και άτονο. Τα σημάδια που έχουν μείνει στο πρόσωπό μας μετά τη συνεχή έκθεση στον ήλιο και τη θάλασσα είναι πλέον ορατά: αφυδατωμένο δέρμα, λεπτές γραμμές, ρυτίδες, χαλάρωση και κηλίδες ηλικίας. Παρόλο που τώρα είναι φθινόπωρο και η θερμοκρασία έχει πέσει, το πρόσωπό μας εξακολουθεί να χρειάζεται ενυδάτωση και καθημερινή φροντίδα.

Η ανανέωση της επιδερμίδας του προσώπου μας μετά το καλοκαίρι μπορεί να ξεκινήσει με έναν βαθύ καθαρισμό. Ξεκινάμε με έναν απλό καθαρισμό (ντεμακιγιάζ) για να απομακρύνουμε τη βρωμιά και το μακιγιάζ. Στη συνέχεια ακολουθεί η απολέπιση, η οποία βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος από την επιφάνεια του δέρματος. Ο καθαρισμός μπορεί πλέον να γίνει και χωρίς ατμό, οπότε μετά την απομάκρυνση του σμήγματος, εφαρμόζονται διαφορετικές κρέμες και μάσκες για κάθε τύπο δέρματος, κάνοντας κάθε καθαρισμό μοναδικό.

Για να βοηθήσουμε το δέρμα μας να “ξεδιψάσει” και να αποκτήσει μια πιο φρέσκια και υγιή όψη, μπορούμε στη συνέχεια να προχωρήσουμε στη βαθιά ενυδάτωση του προσώπου.

Η Άννα Βαφία μας αναλύει γιατί χρειαζόμαστε βαθιά ενυδάτωση μετά το καλοκαίρι

Ο στόχος της μεσοθεραπείας προσώπου είναι η παροχή συγκεκριμένων ουσιών, όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, κάτω από το δέρμα για την προώθηση της αντιγήρανσης, τη διατήρηση της υγρασίας και τη διατήρηση μιας νεανικής εμφάνισης. Τα όξινα peelings είναι μία από τις πιο ανώδυνες και αποτελεσματικές μεθόδους για τη βελτίωση της εμφάνισης του προσώπου. Μειώνουν τις λεπτές ρυτίδες του προσώπου, τις επιφανειακές ουλές ακμής, τονώνουν το δέρμα, βελτιώνουν την τραχιά υφή, απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και εξομαλύνουν την επιδερμίδα. Επιπλέον, ενεργοποιούν την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου, τα οποία διατηρούν μια νεανική εμφάνιση. Οι ραδιοσυχνότητες (RF) είναι ασφαλείς και μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε τύπο και χρώμα δέρματος, εστιάζοντας μόνο στην περιοχή εφαρμογής. Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

Εξαιρετική για την Ανάπλαση των ανωτέρων στιβάδων του δέρματος και την απόκτηση Σφριγηλότητας.

Τεχνική απολέπισης με χρήση οξέων φρούτων μικρής περιεκτικότητας λόγω εποχής. Εάν τα οξέα είναι απαγορευτικά για το δέρμα τότε εφαρμόζουμε απλό peeling τριβής.

Εισαγωγή ορού βιταμινών και αντιοξειδωτικών με την βοήθεια του Desincrustation (γαλβανικού ρεύματος) για την εισχώρηση των θρεπτικών ουσιών.

Εφαρμογή μάσκας βαθιάς ενυδάτωσης.

Χρήση κρέμας ημέρας και μάλαξη προσώπου-λαιμού ντεκολτέ για 20 λεπτά.

Μαζί σας για την καλύτερη εκδοχή σας!

Φοίβης 15
16675 Γλυφάδα
τηλ: 21 0894 6525

Δείτε το χάρτη:

Διαβάστε ακόμα: