WOMAN'S SECRETΓαμο-βάφτιση

Δείτε ποιο Αtelier επέλεξε η Πέννυ Μπαλτατζή για την βάφτιση της Αμέλειας

Δείτε ποιο Αtelier επέλεξε η Πέννυ Μπαλτατζή για την βάφτιση της Αμέλειας

Η αγαπημένη μουσικός και τραγουδίστρια Πέννυ Μπαλτατζή στις 28 Μαΐου βαφτίζει την μικρή Αμέλεια. Όπως ήταν φυσικό, κανόνισε και την παραμικρή λεπτομέρεια της βάφτισης με σχολαστικοτητα και στοργή.

Έτσι επισκέφτηκε το γνωστό atelier, Bridal Loft Athens, της Φαίδρας Θεοδωρίδου, για να επιλλέξει τα ρουχαλάκια και τις μπομπονιέρες για την βάφτιση της μικρής πριγκίπισσάς της. Αφού δυσκολεύτηκε αρκετά στην επιλογή από την πληθώρα σχεδίων, διάλεξε και ένα φαντασικό κουστουμάκι για τον Κάρολο!

Η μητρότητα ταιριάζει απόλυτα στην Πέννυ, που φαίνεται να διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, έχοντας πλέον αγκαλιά μαζί με τον γιο της και την κόρη της! Η Αμέλια γεννήθηκε τον Ιούνη του 2022 και σε έναν περίπου μήνα θα γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια.

Σε παλιότερη συνέντευξη της είχε πει για την γέννηση της κόρης της:

”Κι ενώ αυτή η εγκυμοσύνη με είχε βρει ιδιαίτερα ευάλωτη συναισθηματικά και ψυχικά, αυτό το κορίτσι ήρθε και μου έδωσε δύναμη να ανέβω το πιο ψηλό βουνό.

Δε χρειάστηκε καν να προσπαθήσω για να την πάρω στην αγκαλιά μου, ήταν όλα υπεροχα και το τοκετός εύκολος αν και είχα από πολύ νωρίς συσπάσεις.

Αρχίζει ένα καινούριο ταξίδι που με συναρπάζει ήδη, γιατί είναι μαχήμια αυτά τα οριακά προωράκια και ξέρουν πολύ καλα τι θέλουν, είναι αυτόνομα και επαναστατικά πλάσματα και ‘γώ γουστάρω πολύ.”

Δείτε τις φωτογραφίες στο Tik Tok:

@bridal_loft_athens

Η @Penny Baltatzi επιλέγει τα ρουχαλάκια και τις μπομπονιέρες για την βάφτιση της μικρής Αμέλειας, αλλά και τα ρουχαλάκια για τον Κάρολο από το @bridal_loft_athens #newpost #baptism #penny #ameleia #karolos #baptismdiaries #baptismday #tiktok

♬ πρωτότυπος ήχος – Bridal loft Athens

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Bridal Loft Athens

Μητροπόλεως 62, Αθήνα 10563

Τηλ.: (+30) 210 322 9598

E-mail: info@bridalloft.gr

Βρήκαμε το ιδανικό μέρος για γαμήλιο ταξίδι στο Πήλιο!

Δείτε ακόμη: